Pénzügyi tudatosság
Kockázatvállalás
Jóllét
Takarékosság

Vagyon:

0

00:00

Üdvözlünk a MoneySim játékban

Egyszer volt, hol nem lesz, mint egy 22. századi valóságshow… Néhány fiatal bevállalta, hogy irányítsd a sorsukat. Mindenkinek mást dob(ott) a gép, de egyben közösek: előttük a jövő és sokat várnak tőle. A helyükbe lépve a döntéseik a Te kezedbe kerülnek. Mások helyett mindig könnyebb dönteni – vagy nem? Itt a lehetőség, hogy kipróbáld! Hozz a szereplőink életébe lépve olyan döntéseket, amivel a jelenben elégedetté teszed őket, miközben nem félsz belátható kockázatokat vállalni, de a pénzügyi tudatosság és biztonság szem előtt tartásával esélyt adsz nekik egy szép jövőre is.
Döntéseid hatását úgy tudod követni, ha folyamatosan figyeled a válaszaid után a négy indikátor mutató (pénzügyi tudatosság, jóllét, kockázatvállalás, takarékosság), valamint a vagyoni helyzet alakulását az oldal tetején.

No, kinek a bőrébe bújsz? Válassz karaktert, adj neki fazont és nevet is, majd maxold ki a lehetőségeket!

Élethelyzet

18 éves fodrász tanuló, édesapja 8 éve elhunyt, édesanyjával él lakóparki 2 szobás lakásukban. Testvére nincs, álma, hogy mesterfodrász legyen. Imád biciklizni, akár egyedül, akár barátokkal, az mindig feltölti és kikapcsolja. Iskola mellett alkalmanként egy közeli papírboltban dolgozik

Nagyon kreatív, őszinte, nyitott elméjű, ő a jó példa arra a közhelyre, hogy most vagy soha. Néha elhagyja a szerencse, de valahogy mégis mindig eléri, amit kitűzött maga elé. Bátran és kitartóan áll minden problémához, néha egy kicsit önző.

0/0

Tovább

Elért pontszámod:

A játék véget ért, reméljük, hasznos és érdekes élmény volt! Amennyiben a ranglista publikus, eredményeidet lenti táblázatban is láthatod, a kurzus többi résztvevőjével együtt. A jobb oldali diagramon a kurzus játékosainak átlagos teljesítményét és a Te egyéni értékeidet jelenítjük meg. Köszönjük a részvételt!

Újra kipróbálom
Induló értékZáró érték
Pénzügyi tudatosság0%0%
Kockázatvállalás0%0%
Jóllét0%0%
Takarékosság0%0%
Vagyon0%0%

Pontszám = 0.3 x P + 0.1 x K + 0.3 x J + 0.25 x T + 0.05 x V

Pénzügyi tudatosság, % (P)

0%

Kockázatvállalás, % (K)

0%

Jóllét, % (J)

0%

Takarékosság, % (T)

0%

Vagyon, % (V)

0%

Vagyon növekedés szituációnként, % (VN)

0%

A pontozást a fenti mutatókból a következőképp számítjuk:
Pontszám = 0,3 x P + 0,1 x K + 0,3 x J + 0,25 x T + 0,05 x V